AcasăNewsAtentionare pentru cei care vor sa calatoreasca in Grecia

Atentionare pentru cei care vor sa calatoreasca in Grecia

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe trag un semnal de alarma in privinta celor care vor sa calatoreasca in Grecia.

Asociatia elena a controlorilor de trafic aerian organizeaza o greva de 48 de ore, in perioada 4-5 octombrie, iar cetatentii romani sunt sfatuiti sa contacteze companiile aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor.

Desi nu s-a anuntat oficial daca zborurile programate pentru Grecia vor fi afectate, reprezentantii MAE se asteapta la o perturbare serioasa a programului zborurilor catre si dinspre Grecia.

„De regula, greva controlorilor de trafic aerian are ca efect anularea curselor aeriene avand ca origine sau destinatie aeroporturile de pe teritoriul Republicii Elene. Avand in vedere aspectele mentionate, Ministerul Afacerilor Externe recomanda cetatenilor romani care intentioneaza sa foloseasca mijloacele de transport aerian in Grecia ca, inainte de a se deplasa in strainatate, sa consulte site-urile de specialitate pentru informatii actualizate si sa contacteze, in prealabil, companiile aeriene pentru reconfirmarea orarului de zbor”, se precizeaza in comunicatul Ministerului Afacerilor Externe.

author avatar
Cristi Ionita
116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger