AcasăNewsAtentionari COD GALBEN de ploi cu grindina si vijelii!

Atentionari COD GALBEN de ploi cu grindina si vijelii!

Meteorologii informeaza ca, de joi dupa-amiaza incepand, vremea va deveni capricioasa, iar soarele se va acoperi de nori ce vor cerne ploi insemnate. Nu vor lipsi nici vijeliile, dar nici caderile de grindina.

Noi atentionari nowcasting de la ANM! Locuitorii Harghitei, indeosebi cei aflati in vestul judetului, respectiv in  zona localitatilor Avramesti, Atid, Corund, Praid, Joseni, Remetea, Toplita, precum si cei din Odorheiul Secuiesc, municipiul Miercurea-Ciuc, Zetea, Balan, Baile Tusnad sunt informati ca, pana la ora 19, cel putin, vremea se va strica si vor cadea precipitatii de peste 25-30 l/mp. Va ploua cu grindina de dimensiuni mici si medii, se vor produce descarcari electrice, dar si vijelii.

O alta atentionare cod galben de ploi vizeaza nordul judetului Botosani, in special perimetrul localitatilor Saveni, Darabani, Dorohoi si municipiul Botosani. Pana la ora 18, cand expira aceasta avertizare emisa pentru o perioada scurta de timp, meteorologii informeaza ca se vor semnala intensificari ale vantului, ce pot lua aspect de vijelie, va ploua cu piatra si se vor produce descarcari electrice.

Sursa foto: realitatea.net

364 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger