AcasăNewsAterizare foarte dificila. O aeronava cu 138 de oameni la bord a...

Aterizare foarte dificila. O aeronava cu 138 de oameni la bord a iesit de pe pista: 23 de raniti (VIDEO)

La cateva zile de la accidentul aviatic din Alpi, tragedie care continua sa tina primele pagini ale ziarelor si sa deschida jurnalele de stiri din lumea intreaga, un nou incident in care a fost implicata o aeronava de pasageri s-a produs, duminica, de aceasta data in Canada.

Un avion cu peste 100 de pasageri la bord, care plecase intr-o cursa interna, a aterizat in conditii de vreme vitrega si vizibilitate redusa, iar odata ajuns la sol, aparatul de zbor a iesit de pe pista. S-a intamplat la primele ore ale zilei de duminica, pe un viscol cumplit, pe un aeroport din Halifax. De altfel, din imaginile aparute pe Internet, cu aeronava respectiva, se pot observa si avariile suferite de avion, dupa incident, dar si cat de urata e vremea si cat de puternic ninge si bate vantul in zona aeroprtului canadian.

Desi pasagerii si membrii echipajului au trecut printr-o experienta pe care nu o vor uita prea curand, cu totii au rasuflat usurati in momentul in care au inteles ca au scapat cu bine dintr-o incercare teribila si au putut cobori, pe picioarele lor, din avionul tip Airbus A 320 apartind Air Canada.

Pentru 23 de persoane, calatoria cu peripetii s-a incheiat la spital. Pasagerii au suferit leziuni si au fost transportati la unitati medicale, pentru ca specialistii sa ii supuna unor investigatii amanuntite. Din datele prezentate de catre presa locala, ranile suferite nu sunt grave.

Aeronava plecase sambata noapte din Toronto, catre Halifax, oras situat in provincia Noua scotie, din Canada. Avea la bord 133 de calatori si cinci membri ai echipajului.

[youtube]q9c-hqwFtGU[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
803 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger