AcasăNewsAu aparut primele imagini cu ramasitele avionului egiptean (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu ramasitele avionului egiptean (VIDEO)

Dupa ce s-a anuntat ca au fost identificate primele urme ale aparatului de zbor egiptean disparut de pe radare joi, la primele ore, in cursul zilei de sambata au fost date publicitatii, din directia armatei locale, primele imagini cu ceea ce s-a anuntat a fi fost obiecte recuperate din avionul prabusit in Marea Mediterana.

Trebuie spus ca sunt instantanee greu de privit, in contextul accidentului aviatic si a faptului ca pana la acest moment nu s-au gasit supravietuitori.

Este vorba despre bucati dintr-un scaun, de unele obiecte ce au sigla EgyptAir, compania careia ii apartinea aeronava care plecase, miercuri noapte, de la Paris spre Cairo, cu 66 de oameni la bord, despre o vesta de salvare, o pernuta, dar si despre elemente vestimentare- pantofi, precum si o geanta.

[youtube]TIDniu2YQpM[/youtube]

Instantaneele prezentate de presa internationala, odata ce au fost date publicitatii din directia fortelor armate egiptene, infatiseaza, de asemenea, ceea ce pare a fi o bucata din structura aeronavei.

In tot acest timp, se cauta in continuare cutiile negre ale aparatului de zbor, si se verifica, foarte probabil, si cea mai recenta ipoteza aparuta in acest caz si prezentata in presa internationala in ultimele ore, si anume aceea ca la bordul avionului ar fi fost identificate urme de fum.

Va reamintim ca in avionul respectiv se aflau 56 de pasageri si 10 membri ai echipajului si ai echipei care asigura securitatea la bord. Dintre calatori, cei mai multi, 30, erau egipteni, in timp ce restul straini, 15 dintre ei fiind de origine franceza.

[youtube]LfCOGyCIUqg[/youtube]

sursa foto: captura youtube/RT

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger