AcasăNewsAudiata de DNA, o angajata a Prefecturii Buzau s-a spanzurat

Audiata de DNA, o angajata a Prefecturii Buzau s-a spanzurat

sursa foto: ziuadebuzau.ro

Luminita Ionescu, sefa grupului de lucru al comisiei pentru reconstituirea dreptului de proprietate din Prefectura Buzau, intrase de curand in atentia Directiei Nationale Anticoruptie.

sursa foto: ziuadebuzau.ro

Femeia, in varsta de 57 de ani, fusese audiata intr-un dosar in care era anchetata retrocedarea ilegala a peste 5.000 de hectare de padure din localitatea Gura Teghii.

Simtea ca i se pregateste punerea sub acuzare pentru comiterea mai multor infractiuni si nu a mai facut fata presiunii. Luminita Ionescu a decis, astfel, sa-si puna capat zilelor.

Cadavrul femeii a fost gasit in curtea casei in care locuia alaturi de mama sa. Angajata Prefecturii Buzau a decis sa se spanzure.

Mama femeii a alertat fortele de ordine, dar medicii nu au mai putut decat sa constate decesul. Politistii au stabilit ca nu sunt urme de violenta pe corpul femeii, astfel ca verdictul este sinucidere.

Apropiatii femeii sustin ca Luminita Ionescu a suferit un soc in momentul in care a fost dusa la audieri. In dosarul respectiv sunt implicati Paul Beganu, fostul prefect de Buzau, avocatul Mihail Vasile, Ion Irimia, angajat Romsilva, si afaceristul Gheorghe Ceteras. Toti patru au fost arestati preventiv. In plus, judecatorul Neculae Toader, fost presedinte al Judecatoriei Patarlagele, implicat si el in dosar, a fost pus sub control judiciar.

author avatar
Cristi Ionita
362 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger