AcasăNewsAvertizare meteo de vreme rea. Urmeaza patru zile cu ploi, vant si...

Avertizare meteo de vreme rea. Urmeaza patru zile cu ploi, vant si temperaturi scazute!

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis, sambata dupa-amiaza, o avertizare meteo de vreme rea.

Conform specialistilor de la ANM, pentru intreaga Romanie urmeaza patru zile pline cu precipitatii, rafale de vant si in care temperaturile vor scadea mult sub temperaturile normale pentru aceasta perioada a anului.

Astfel, intre 18 aprilie, ora 18.00, si 22 aprilie, ora 18.00, vremea va deveni rece in toata tara. La munte si, trecator, in nordul si centrul tarii, precipitatiile, in general slabe cantitativ, vor fi mixte.

Vantul va avea intensificari temporare cu viteze de peste 55-65 de kilometri pe ora, iar pe crestele montane inalte vor fi rafale de peste 80-90 de kilometri pe ora.

In cursul noptilor si al diminetilor se va produce bruma, local in regiunile nordice si centrale, precum si in zona subcarpatica si izolat in restul teritoriului.

In seara zilei de sambata, 18 aprilie, si in noaptea de sambata spre duminica, 18/19 aprilie, in sud-estul tarii va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 15 l/mp.

Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie sustin ca, in functie de evolutia si intensitatea fenomenelor meteorologice, vor actualiza avertizarea meteo emisa sambata.

author avatar
Cristi Ionita
298 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger