AcasăNewsBAC-ul de toamna din 2016 s-a incheiat cu proba scrisa la alegere...

BAC-ul de toamna din 2016 s-a incheiat cu proba scrisa la alegere a profilului

Zecile de mii de candidati care s-au inscrisi la BAC-ul de toamna, adica la cea de-a doua sesiune a „examenului maturitatii”, din acest an, au dat piept vineri cu ultima proba scrisa, cea la alegere a profilului si specializarii.

Fie ca au ales chimia, fizica, informatica, psihologia, logica sau filosofia, absolventii claselor a XII-a care ori nu s-au prezentat la precedenta sesiune, cea din vara, ori nu au reusit sa promoveze probele, au intrat in salile de examen, vineri dimineata. Si au trecut pe foi, cum au putut mai corect, raspunsurile la cerintele de la probele alese. Cu totii spera sa obtina o nota cat mai buna, care sa ii ajute sa scape de emotiile BAC-ului de toamna.

Odata incheiate examenele din cadrul celei de-a doua sesiune a Bacalaureatului 2016, tot ce le va ramane de facut candidatilor va fi sa astepte afisarea rezultatelor. Acest lucru se va intampla luni, pana la orele 16. In aceeasi zi de 29 august se vor putea depune eventualele contestatii. Acestia din urma vor fi solutionate pana pe 1 septembrie cand se vor afisa rezultatele finale ale BAC-ului de toamna din 2016. va amintim ca, pentru a fi declarati promovati, elevii trebuie sa obtina minimum nota 5 la fiecare proba, insa o medie de cel putin 6.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger