AcasăNewsBacalaureat 2014: Anunt important pentru elevi

Bacalaureat 2014: Anunt important pentru elevi

Ministerul Educatiei a facut miercuri un anunt important pentru elevii care vor sustine examenul de bacalaureat in acest an.


Sesiunea speciala a examenului de bacalaureat se va desfasura in perioada 17-30 mai, potrivit calendarului aprobat prin ordin al ministrului Educatiei. Candidatii se vor inscrie la sesiunea speciala in zilele de 17 si 18 mai iar evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si a celor de comunicare in limba materna pentru cei apartinand minoritatilor nationale se va desfasura in zilele de 19 si 20 mai, potrivit Romania TV.

Pentru zilele de 21 si 22 mai sunt programate evaluarile competentelor digitale, iar in 23 – 24 mai, competentele lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.

Pe 26 mai va avea loc prima proba scrisa, cea la limba si literatura romana, urmand ca in 27 mai sa se sustina proba obligatorie a profilului, iar in 28 mai, proba la alegere a profilului si specializarii.

Absolventii care vor participa la sesiunea speciala apartinand minoritatilor nationale vor sustine in 29 mai proba scrisa la limba si literatura materna.

Afisarea rezultatelor se va face in aceeasi zi, pana la ora 18, iar contestatiile vor putea fi depuse intre orele 18,00 si 20,00.

In data de 30 mai se vor rezolva contestatiile si vor fi afisate rezultatele finale.

 

author avatar
Andra Nesu
370 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger