AcasăNewsBACALAUREAT 2015: Elevii au dat miercuri examen la matematica sau la istorie

BACALAUREAT 2015: Elevii au dat miercuri examen la matematica sau la istorie

Candidatii inscrisi la sesiunea de vara a Bacalaureatului din acest an au dat piept, miercuri, cu proba scrisa obligatorie a profilului.

Drept urmare, prima zi a lunii iulie i-a regasit pe absolventii claselor a XII-a din bucuresti si intreaga tara in salile de examen, rezolvand subiectele primite la temuta proba de matematica (absolventii profilului real) sau, dupa caz, de istorie (pentru elevii care au terminat cursurile la profilul uman).

Inaintea inceperii probei, a fost extrasa, ca la fiecare inceput al unei oprobe scrise, varianta de subiecte. Iar in urma tragerii la sorti a fost aleasa varianta cu numarul 8. Dupa acest moment, foile cu subiecte au fost multiplicate si distribuite elevilor aflati in salile de examen, iar odata ce au primit subiectele, candidatii au avut la dispozitie trei ore pentru a le rezolva cat mai corect, in vederea obtinerii unei note cat mai mari.

Amintim si faptul ca, odata scapati de stresul probei oblgatorii a profilului, vineri, 3 iulie, elevii urmeaza sa dea, vineri, ultima proba scrisa a actualei sesiuni a BAC-ului, mai precis cea la alegere a profilului si specializarii. Primele rezultate la BAC 2015 (sesiunea de vara) vor fi afisate luni, 6 iulie, iar cele finale pe 10 iulie.

sursa foto: debanat.ro

author avatar
Cristina Stefan
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger