AcasăNewsBarbat cu cagula, protest extrem la un balcon al Intercontinentalului

Barbat cu cagula, protest extrem la un balcon al Intercontinentalului

Situatie neprevazuta, la unul dintre cele mai cunoscute hoteluri din Bucuresti, aflat in inima Capitalei, respectiv in zona Pietei Universitatii. Un tanar care poarta o cagula neagra pe fata sta la aceasta ora, cu mainile intinse, la marginea balconului unei camere de la un etaj superior al hotelului.

UPDATE 2: Dupa ce a stat ore bune in balconul hotelului, tanarul a fost convins sa iasa din balconul camerei si sa renunte la a-si pune in practica amenintarile. Asadar, misiune incheiata cu  succes de catre negociatorii care s-au ocupat de acest caz. Ramane de vazut ce vor decide oamenii legii in privinta sa.

UPDATE: Barbatul protesteaza de peste 3 ore. Un reprezentant al Pompierilor din cadrul ISU Bucuresti a precizat faptul ca apelul care anunta incidentul a fost facut un jurul orei 9 si 10 minute.

Tot acesta din urma a explicat faptul ca in cazul de fata nu poate fi folosita perna gonflabila, avand in vedere, printre altele, distanta prea mare fata de balconul pe care se afla tanarul, respectiv faptul ca perna poate fi amplasata doar in cazurile in care o persoana s-ar afla la 25 de metir fata de sol, si nu de 60 cum e cazul de fata, dar si aspecte ce tin de caracterisicile zonei. Cat despre revendicarile protestatarului, reprezentantul ISU a precizat ca tanarul „reclama si sustine probleme personale de natura financiara”.

Ramane, asadar, de vazut cum se va rezolva aceasta problema, avand in vedere ca, din cate se pare, tanarul s-a incuiat in camera de hotel, drept urmare nu s-ar putea ajunge la el decat fortand usa.

–––-

La fata locului au ajuns zeci de reprezentanti ai autoritatilor- pompieri, medici, dar si politisti. Din cate se pare, doi negociatori- un barbat si o femeia- incearca – de la balconul camerei vecine celei in care se afla protestatarul – sa il convinga pe tanar sa renunte la gestul sau.

Este vorba despre un barbat care – din cate se poate observa din imaginile prezentate de televiziunile de stiri – s-a postat in imediata apropiere a pervazului unui balcon pe latimea caruia a afisat un banner de dimensiuni semnificative, cu un mesaj. Cel mai probabil, revendicarile sale sunt trecute – negru pe alb- pe respectivul afis.

Momentan nu se cunosc motivele pentru care omul a recurs la acest gest. ramane de vazut cand vor ajunge oamenii legii- specializati in astfel de situatii re risc si in negocierile care se poarta, in mod firesc, pentru a incerca sa-l convinga pe tanarul respectiv sa plece in siguranta de la balconul respectiv, inainte sa se intample vreun incident.

Sursa foto: b1.ro

205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger