AcasăNewsBarbatul cautat de zile intregi, dupa ce si-a omorat sotia si agresat...

Barbatul cautat de zile intregi, dupa ce si-a omorat sotia si agresat fiica, gasit!

Anchetatorii au mai facut o descoperite in cazul care a sadit spaima in randul cunoscutilor unei familii vasluiene. Barbatul acuzat ca si-a ucis sotia si si-a varsat furia si asupra unicei sale fiice, care, cel mai probabil a sarit in apararea mamei, a fost gasit.

Omul a fost descoperit fara suflare, spanzurat. De altfel, se pare ca individul ar fi anuntat, inainte de a disparea fara urma, miercuri seara, dupa ce a comis crima sadica si dupa ce si-a agresat fara mila fata, ca nu va mai fi gasit in viata.

La locul unde a fost gasit trupul barbatului au sosit anchetatorii, care au izolat zona si au ridicat probe necesare continuarii anchetei.

In tot acest timp, fiica barbatului se afla in grija medicilor, la spitalul la care a fost transportata de urgenta, la scurta vreme dupa ce a fost gasita in stare grava, in portbagajul masinii tatalui sau, cu plagi provocate prin injunghiere. Se pare ca intreg conflictul ar fi pornit de la faptul ca femeia i-ar fi spus sotului ca ar vrea sa se desparta de el.

153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger