AcasăNewsBasescu: Daca Ponta voia sa fie sigur ca nu il asculta nimeni,...

Basescu: Daca Ponta voia sa fie sigur ca nu il asculta nimeni, mai bine se ducea intr-o pestera!

Presedintele Traian Basescu a declarat, miercuri, referindu-se la mutarea lui Ponta la sediul MApN ca daca premierul voia sa fie sigur ca nu il asculta nimeni, mai bine se ducea intr-o pestera.

”Daca tot voia sa fie sigur ca nu il asculta nimeni, mai bine se ducea intr-o pestera, uite, la Scarisoara, la Dambovicioara. Statea in pestera si acolo nu il asculta nimeni”, a spus Traian Basescu la Adevarul Live.

Presedintele a precizat ca motivul invocat de premier pentru mutare ”a fost o mare minciuna”, pentru ca ”nu a fost ascultat biroul primului-ministru”.

”Era ascultat infractorul Duicu, care a vorbit din biroul primului-ministru. Asta este cu totul altceva”, a comentat seful statului.

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat, miercuri, intrebat ce birou a primit premierul in MApN, ca Victor Ponta are un birou la minister, „si atunci cand are nevoie de el o sa-l foloseasca”.

Premierul Victor Ponta declara, in 15 aprilie, ca in aceasta saptamana isi va muta biroul la sediul MApN, unde va avea intalnirile si activitatile oficiale, aparatul de lucru ramanand la Guvern, motivul gestului sau tinand de evitarea „inscenarilor lui Basescu si ale presei”.

author avatar
Alina Costache
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger