AcasăNewsBasescu, la ultima conferinta ca sef de stat: "Multumesc romanilor ca mi-au...

Basescu, la ultima conferinta ca sef de stat: „Multumesc romanilor ca mi-au acordat onoarea de a le fi presedinte”

Traian Basescu a sustinut, sambata seara, ultima conferinta de presa ca presedinte al Romaniei, el urmand sa predea stafeta, duminica, lui Klaus Iohannis, noul sef de stat.

Traian Basescu a tinut sa precizeze din start ca intalnirea cu presa nu va reprezenta un bilant al sau ca presedinte al Romaniei si ca recomanda celor care vor sa-i demoleze opiniile „sa citeasca documente oficiale ale statului roman, UE si NATO”.

Presedintele Romaniei a afirmat ca, in cei 10 ani de mandat, s-a axat pe trei teme vitale pentru Romania: securitatea tarii, relatia cu membrii Uniunii Europene si statul de drept.

De asemenea, Traian Basescu a tinut sa sublinieze ca le multumeste romanilor care i-au acordat onoarea de a le fi presedinte timp de 10 ani.

„Vreau sa multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o, de a le fi presedinte timp de 10 ani. Este o onoare pe care nu o voi uita pana la sfarsitul vietii. Nici eu, nici sotia mea si nici familia mea. De aceea ma simt dator sa continui, intr-un fel sau altul, efortul pentru atingerea obiectivelor pe care romanii le au”, a fost mesajul transmis de Traian Basescu.

author avatar
Cristi Ionita
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger