AcasăNewsBerbeceanu, achitat de Instanta Suprema

Berbeceanu, achitat de Instanta Suprema

berbeceanu achitat

Comisarul Traian Berbeceanu a primit mult-sperata veste din directia magistratilor Inaltei Curti, in conditiile in care pana la momentul de fata si-a sustinut in repetate randuri nevinovatia: a fost achitat de acuzatiile pe care i le aduceau procurorii.

berbeceanu achitatBerbeceanu, fost sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) Alba, mai are, insa, de asteptat, pana ce hotararea prin care a fost gasit nevinovat de invinuirile formulate la adresa sa va deveni una definitiva, avand in vedere ca joi s-a pronuntat decizia pe fond.

In schimb, din cate anunta televiziunile de stiri, Ioan Muresan, fostul sef al DIICOT Alba, a primit in acelasi dosar o pedeapsa de sapte ani de inchisoare cu executare.

 

Va reamintim ca pe Traian Berbeceanu, fostul numar 1 in cadrul BCCO Alba, procurorii DIICOT – in vizorul carora a intrat in urma cu aproximativ trei ani – l-au acuzat printre altele ca ar fi sprijinit un grup infractional, dar si ca ar fi luat mita un autoturism.

Totodata, va readucem in atentie si faptul ca in toamna lui 2013, Traian Berbeceanu a fost intr-o prima faza retinut si apoi arestat.

236 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger