AcasăNewsBercea Mondial, in fata magistratilor: "Sunt arestat politic"

Bercea Mondial, in fata magistratilor: „Sunt arestat politic”

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, a aparut marti dimineata, din nou, in fata magistratilor.

De aceasta data, Bercea Mondial a fost prezentat in fata judecatorilor de la Curtea de Apel Pitesti, unde s-a luat in discutie contestatia depus de el la ultima decizie de arestare.

Incarcerat inca din 2011 la Penitenciarul Colibasi, dupa ce si-a injunghiat un nepot intr-un bar, Sandu Anghel are de ispasit o pedeapsa de opt ani si noua luni de inchisoare pentru tentativa de omor.

Conform B1 TV, interlopul risca sa primeasca un plus de pedeapsa, dupa ce a fost implicat intr-un alt caz de dare de mita, Bercea Mondial recomandandu-i fetei sale, Izaura Anghel, sa dea 300 de euro unui angajat de la Penitenciarul Colibasi pentru a putea introduce un telefon mobil in incinta institutiei.

De teama sa nu stea mai mult dupa gratii, Bercea Mondial a depus contestatie in cazul respectiv, iar contestatia sa a fost analizata, marti, de magistratii de la Curtea de Apel Pitesti, care au ramas in pronuntare.

Sursa amintita precizeaza ca Bercea Mondial a facut spectacol in fata magistratilor. Inca de la iesirea din duba politiei s-a vaitat ca este arestat politic si ca nu i se face dreptate.

„Sunt arestat politic. De doua luni incerc sa fac un denunt in legatura cu un supraveghetor de la Penitenciarul Colibasi si nu sunt lasat. Avem o justitie proasta in Romania”, a fost mesajul transmis de Bercea Mondial. Interlopul a fost avertizat verbal de magistrati pentru ca a vorbit de mai multe ori fara sa fie intrebat.

author avatar
Cristi Ionita
177 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger