AcasăNewsBercea Mondial si fiica sa, audiati de procurorii DGA

Bercea Mondial si fiica sa, audiati de procurorii DGA

Interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, si fiica sa, Izaura Anghel, au intrat, miercuri, pe mana procurorilor de la Directia Generala Anticoruptie.

Procurorii DGA verifica mai multe cazuri in care angajati ai ministerului de Interne sunt banuiti de fapte de coruptie, iar intr-unul dintre cazurile respective sunt implicati si Bercea Mondial si fiica acestuia.

Jurnalul.ro sustine ca exista posibilitatea ca cei doi membrii ai familiei Anghel sa fie implicati intr-un dosar in care un angajat de la Penitenciarul Colibasi este acuzat de luare de mita.

Se vorbeste de existenta unui flagrant in care Izaura Anghel ar da mita unui angajat de la Penitenciarul Colibasi si despre posibilitatea ca aceasta sa fie acuzata de dare de mita, iar Bercea Mondial sa fie acuzat de instigare la dare de mita.

Sursa amintita precizeaza ca Izaura Anghel este singura membra a familiei aflata in libertate si ca cei doi au ajung pe mana procurorilor de la DGA imediat dupa ce Pavel Abraham, avocatul familiei Anghel, a solicitat citarea ca martor a lui Traian Basescu, presedintele Romaniei, in dosarul in care este cercetat Mircea Basescu, fratele presedintelui.

author avatar
Cristi Ionita
146 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger