AcasăNewsBica, Videanu si Cocos, trimisi in judecata

Bica, Videanu si Cocos, trimisi in judecata

Alina Bica, Adriean Videanu si Dorin Cocos vor da socoteala in fata judecatorilor de la Curtea Suprema

Procurorii au finalizat cercetarile in dosarul „Bica 2”, disjuns din dosarul retrocedarilor ilegale de la ANPR, si au trimis-o in judecata pe fosta sefa a DIICOT, dar si  pe Adriean Videanu, Dorin si Alin Cocos.

Alina Bica, Adriean Videanu si Dorin Cocos vor da socoteala in fata judecatorilor de la Curtea Suprema

Alina Bica, fostul ministru al Economiei Adriean Videanu, Dorin Cocos si Alin Cocos urmeaza sa se prezinte in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.  In acest dosar, Alina Bica este acuzata de luare de mita si abuz in serviciu, in timp ce Dorin si Alin Cocos sunt cercetati pentru dare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi intervenit la comisia din ANRP pentru ca omul de afaceri Gheorghe Stelian sa primeasca despagubiri pentru un teren supraevaluat cu peste 62 de milioane de euro.

Adriean Videanu

In ceea ce-l priveste pe Adriean Videanu, acesta este acuzat de complicitate la abuz in serviciu, procurori descoperind ca Alina Bica, printr-o ordonanta data ca procuror-sef al DIICOT a ridicat sechestrul asigurator asupra unui numar de 80 de actiuni ale politicianului, sechestru  dispus de procurorul care instrumenta dosarul Romgaz -Interagro in care era cercetat fostul ministru al Economiei. In acest dosar a fost deferit justitiei Ionut Florentin Mihailescu, fost consilier al Alinei Bica.

Dorin Cocos
author avatar
Adelina Ionicel
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger