AcasăNewsBilderbergii imbratiseaza „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondiala

Bilderbergii imbratiseaza „doctrina Mao” pentru Noua Ordine Mondiala

Strategul grupului Bilderberg, Henry Kissinger, a iesit in avans fata de intrunirea din perioada 6-9 iunie, cu niste dezvaluiri despre strategia ce ar dori sa fie adoptata pentru a implementa Noua Ordine Mondiala.

Intrucat popoarele lumii nu sunt deloc maleabile, Kissinger, intotdeauna un om fara sentimente cand e vorba de „chemarea” lui, politica globala, propune „stilul Mao”.

Henry Kissinger recunoaste superioritatea strategului Mao Zedong (foto jos)
Mao Zedong

China si SUA trebuie sa colaboreze

Marele strateg al globalismului crede ca numai o colaborare stransa intre SUA si China ar putea duce la un guvern mondial stabil, care sa conduca in stilul presedintelui chinez Mao Zedong, care a creat „o administratie dedicata”.  „Provocarea este cum sa construim o noua ordine care sa aiba, pentru prima data in istorie, baze globale!”, a spus Kissinger in fata auditoriului Societatii Asia. „Vorbim de comunitatea globala, dar aceasta n-a existat niciodata pana acum.” Insa ar putea deveni o realitate daca SUA si China ar face efortul de a colabora.

Experimentul lui Mao extins la nivel global

„Doctrina Mao” l-a fascinat intotdeauna pe mentorul lui Kissinger, David Rockfeller, fondator al grupului Bilderberg. „Indiferent cat a costat revolutia chineza (adica milioane de morti), a fost eficienta in a produce o administratie dedicata si o societate de inalta moralitate. Experimentul social al Chinei lui Mao este unul dintre cele mai de succes din istoria omenirii”, declara Rockefeller pentru New York Times in 1973. Nici nu se terminase revolutia culturala in China si „defaimatorii” deja anuntau ca sunt vreo 30 de milioane de victime. La scara mondiala, chiar nu mai conteaza cat „costa” stilul Mao.

 

[youtube]yxGFmDYdkP8[/youtube]

author avatar
Adina Mutar
2.149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger