AcasăNewsBiserica SRL, profit de 200.000 de euro pe spatele sarmanilor

Biserica SRL, profit de 200.000 de euro pe spatele sarmanilor

Te simti urmarit de blestem? Ai datorii? Esti bolnav? Daca mai esti si naiv, intrunesti toate calitatile pentru a cotiza la bugetul unei asociatii care se autointituleaza Biserica Universala si care, anul trecut, in plina criza, a declarat la Fisc un profit de 200.000 de euro. Bani proveniti din buzunarele sarmanilor care mai spera doar intr-o minune.

Patronii bisericii reusesc de fiecare data sa umple sala cu amarati dispusi sa-si cumpere mantuirea

In timp ce cele mai multe firme din Romania au inregistrat anul trecut pierderi masive sau profituri de cateva sute de euro, o asociatie care strange bani in numele lui Dumnezeu a agonisit intr-un singur an 850.578 lei, adica aproape 200.000 de euro.

Biserica Universala a convins mii de oameni sa cotizeze la bugetul propriu, promitandu-le in schimb o viata mai buna, alungarea blestemelor, incetarea certurilor si un serviciu.

Anul trecut, Biserica Universala a declarat un profit de 850.578 lei, adica aproape 200.000 de euro

„Daca ati identificat diferite simptome ale blestemului precum: datorii, somaj, boli, certuri, accidente, tradari, vedenii, dorinta de sinucidere, sau altele atunci participati la slujba puternica de dezlegare (desfacerea ritualurilor necurate), in fiecare vineri, la Centrul de Ajutor. La aceasta slujba se vor face rugaciuni puternice pentru ca blestemul care exista in viata dumneavoastra sa fie nimicit o data pentru totdeauna”, promite asa-zisul pastor, pe site-ul oficial al sectei.

Botezati in piscina

Biserica este prevazuta cu piscina interioara, pentru balaceala si botezuri

Proprietarii asociatiei Centrul de Ajutor Universal vand de ani buni sperante, pe bani grei. Cu sumele obtinute din „activitati religioase” au reusit sa-si ridice o biserica „full-option”. Sala incapatoare, aparatura de ultima generatie si o piscina in care se relaxeaza pastorul si in care sunt botezati enoriasii. Atfel, „preotii” Bisericii Universale nu numai ca le garanteaza clientilor platitori alungarea blestemelor, ci si spalarea pacatelor, prin Sfantul Botez. Din aceste activitati, patronii bisericii amintite au strans 200.000 de euro. Asta conform documentelor. Cati bani au strans in realitate, numai Dumnezeu stie cu adevarat!

author avatar
Narcis Voica
1.237 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger