AcasăNewsBlack Friday 2014 preturi si oferte de la cele mai mari magazine...

Black Friday 2014 preturi si oferte de la cele mai mari magazine (emag.ro, altex, domo)

Black Friday – unul dintre cele mai importante evenimentul din comerțul online și cel tradițional din România are loc pe parcursul mai multor zile începând de astăzi. Cel mai mare retailer online eMAG se așteaptă în acest an la vânzări de aproximativ 34 de milioane de euro, cu 50% mai mari față de cele înregistrate anul trecut. Black Friday 2014 va avea loc în România în primul rând ziua de 21 Noiembrie 2014 (şi weekendul ce urmează acestei Vineri), dar şi în ziua de 28 Noiembrie (şi weekendul următor), pentru că multe magazine au decis să devanseze Ziua Reducerilor şi să pregătească ofertele ceva mai devreme, începând cu ziua de 21.

Black Friday 2014 preturi si oferte de la cele mai mari magazine
Black Friday 2014 preturi si oferte de la cele mai mari magazine

Ca în fiecare an, Black Friday la eMAG începe de la primele ore al dimineții. Compania a investit masiv în ultimii doi ani pentru a nu mai avea probleme cu accesarea site-ului. Doar pentru Black Friday 2014, eMAG a realizat investiții de 1,6 milioane de euro în servere și platform online. BLACK FRIDAY 2014. ALTEX dă startul promoțiilor de Black Friday în toate magazinele ALTEX și pe www.altex.ro. Începând de joi, 13 noiembrie, clienții se vor bucura de reduceri de până la 70% la peste 1000 de produse din toate categoriile: TV, laptopuri, tablete, telefoane, electrocasnice mari și mici, sisteme audio și jocuri.

BLACK FRIDAY 2014 preturi si oferte eMAG.ro . CLICK PE IMAGINE PENTRU A VEDEA OFERTA EMAG.RO

Click pentru a vedea oferta de produse si preturi eMag.ro

. În depozitul eMAG, produsele din oferta Black Friday ocupă 10.000 de metri pătraţi, iar 240 de oameni vor lucra 24h din 24h pentru a pregăti comenzile. Pentru livrarea produselor, au fost încheiate parteneriate cu FAN Courier, Cargus, DPD şi TNT pentru un flux de livrare de 150 de camioane/zi. BLACK FRIDAY 2014 eMAG. Pe 21 noiembrie, de Black Friday, eMAG a pregătit reduceri la 450.000 de produse – IT, telefoane mobile, foto, electrocasnice si climatizare, produse de ingrijire personala si cosmetice, carti, jucarii, produse pentru casa si gradina, auto, articole sportive. Reducerile sunt de până la 75%.

BLACK FRIDAY 2014 preturi si oferte ALTEX. „Începem Black Friday mai devreme pentru a oferi posibilitatea clienților noștri să se bucure mai repede de produsul dorit”, spun oficialii companiei. Campania promoțională este valabilă în limita stocurilor disponibile.

 

author avatar
Ziarul National
Aceasta sectiune stabileste termenii legali si conditiile in care puteti utiliza site-ul
690 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger