AcasăNewsBucurestenii au iesit in strada, impotriva primarului Robert Negoita

Bucurestenii au iesit in strada, impotriva primarului Robert Negoita

Sute de bucuresteni din Sectorul 3 protesteaza, sambata, impotriva edilului Robert Negoita.

Bucurestenii sunt nemultumiti de politica dusa de Robert Negoita, care pare sa puna un pret mai mare pe betoane decat pe spatiul verde.

Totul a pornit de la intentia edilului de a distruge o mare parte din Parcul IOR pentru a construi o sala multifunctionala.

Desi Negoita a anuntat, vineri, ca renunta la ideea de a construi sala, bucurestenii au decis, totusi, sa iasa in strada pentru a protesta impotriva acestuia.

Mai ales ca locuitorii Sectorului 3 sunt nemultumiti si de modul in care Negoita investeste banii Primariei in multe produse care nu par a avea vreun folos.

„In urma mesajelor primite de la cetateni, Primaria Sectorului 3 a luat decizia sa sisteze derularea acestui proiect in Parcul Titan si sa analizeze relocarea lui pe un alt teren din sector”, a fost anuntul sec facut, vineri, de reprezentantii Primariei Sectorului 3.

author avatar
Cristi Ionita
610 afisari
Zenville

Ultimele știri

Caz înspăimântător în București! Femeie reținută după ce şi-a înjunghiat de două ori soţul, la un interval de mai multe ore

Caz șocant în București! O femeie a fost reţinută, sub acuzaţia de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor, după ce şi-a înjunghiat...

Momente de groază, la înălțime. Pasagerii unui telescaun, surprinși de rafale foarte puternice de vânt – VIDEO

Mai multe persoane au trecut printr-o experiență pe care, cel mai probabil, nu o vor uita niciodată. Sau, cel puțin, nu prea curând.Au fost...
proger