AcasăOldAccesorii de sezon pentru smartphone si tablete

Accesorii de sezon pentru smartphone si tablete

Castile si camerele video se numara printre gadgeturile de sezon

Toamna a dat semnalul innoirii accesoriilor pentru smartphone sau tableta. Castile, stick-urile USB sau ceasurile inteligente se numara printre cele mai utile gadgeturi de sezon, atat pentru elevi si studenti la inceput de an de invatamant, cat si pentru cei care vor sa fie la zi cu cele mai noi tendinte in domeniu.

Castile si camerele video se numara printre gadgeturile de sezon

Magazinele de profil au inregistrat cereri mari de casti cu fir, huse dedicate si tocuri, carduri de memorie si stick-uri USB, gadget-uri (ceasuri inteligente si bratari fitness), camere video (Action Camera) care se pot prinde pe casca de protectie sau pe ghidon de catre cei care se deplaseaza pe bicicleta.

Utile pentru elevi si studenti

Odata cu inceperea scolii, elevii si studentii au nevoie de stick-uri USB cu o capacitate de stocare cat mai mare. Specialistii EuroGsm recomanda ca acestea sa aiba o viteza de transfer de 3.0, fiind mult mai rapide decat conexiunile clasice, 2.0, care sunt prezente pe majoritatea dispozitivelor USB. Alte accesorii utile pentru elevi si studenti sunt husele dedicate, tocurile si gentile care ofera protectie sporita impotriva socurilor, a zgarieturilor si transportul in siguranta, in special pentru tablete si laptopuri. De asemenea, foarte utile se pot dovedi si alte tipuri de accesorii pentru smartphone si tablete, cum ar fi incarcatoarele auto si de retea, castile Bluetooth, acumulatorii externi de diferite capacitati, difuzoarele Bluetooth etc.

author avatar
Arpad Dobre
140 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger