AcasăOldChirii mai scumpe din toamna

Chirii mai scumpe din toamna

In Bucuresti, o garsoniera buna se inchiriaza acum cu 200 de euro

Cererea de pe piata chiriilor este, in prezent, mai mare decat oferta, iar diferenta va creste in cateva saptamani, pe fondul reintoarcerii studentilor la facultati, ceea ce va duce, inevitabil, la majorarea preturilor cerute de proprietari.

In Bucuresti, o garsoniera buna se inchiriaza acum cu 200 de euro

O solutie pentru cei interesati de o locuinta buna la pret de inchiriere accesibil o reprezinta Targul de Chirii, lansat exclusiv online de catre Imobiliare.ro. Preturile pornesc de la 125 de euro pe luna pentru o garsoniera in Brasov, de la 150 de euro lunar pentru un apartament cu doua camere in Bucuresti si de la 180 de euro pe luna pentru un apartament cu trei camere in Timisoara. „In aceasta perioada, in cursul unei saptamani, apar mai putin de 4.000 de apartamente de inchiriat cumulat in cele mai mari cinci orase din tara, mult sub cerere. La Targul de Chirii ne-am propus sa aducem in acelasi loc toata oferta disponibila in piata”, a declarat directorul general al Imobiliare.ro Adrian Erimescu,

Preturi

Iata o selectie efectuata a celor mai accesibile oferte de inchiriat inBucuresti:

–         zona Basarabia, garsoniera nemobilata, 150 de euro/luna , 35 mp;

–         Rahova–Margeanului, garsoniera mobilata, 180 euro, 40 mp;

–         Cora Pantelimon, apartament doua camere, nemobilat, 150 euro/luna;

–         Titan–1 Decembrie 1918, doua camere mobilate, 200 de euro/luna;

–         Pantelimon, trei camere nemobilate, 200 euro/luna;

–         Vitan, trei camere mobilate, 230 euro/luna.

In Timisoara, chiriile incep la 180 de euro/luna (garsoniere), si ajung la 200 de euro/luna/doua camere, in Brasov sunt cuprinse intre 170 de euro/luna si 230 de euro/luna, In Cluj-Napoca, intre 150 de euro/luna si 250 de euro/luna, iar in Iasi, intre 130 de euro/luna si 200 de euro/luna. Acestea sunt preturile actuale, dar vor creste cu siguranta in cateva saptamani.

author avatar
Arpad Dobre
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger