AcasăOldCinci motive pentru o investitie imobiliara in estul Bucurestiului

Cinci motive pentru o investitie imobiliara in estul Bucurestiului

Estul Capitalei ofera o serie de oportunitati pentru cei care decid sa cumpere apartamente in zona

Zona de est a Bucurestiului a devenit un nou punct de atractie pentru investitori, care au optiuni variate de locuinte noi cu facilitati necesare confortului cotidian, de la transportul in comun la petrecerea timpului liber.

Estul Capitalei ofera o serie de oportunitati pentru cei care decid sa cumpere apartamente in zona

Printre motivele pentru care a crescut interesul investitorilor, dar si al dezvoltatorilor – printre care se remarca Adama Group – pentru estul Capitalei se numara:

1.         Infrastructura si localizarea

Zona de est a Capitalei are marele avantaj de a fi conectata direct la reteaua de metrou, legand estul de vestul orasului prin Magistrala M3 Anghel Saligny – Preciziei. Cartierele din estul Bucurestiului au acces facil spre interiorul orasului, spre Autostrada A2 sau spre Soseaua de Centura.

2.         Facilitati pentru confortul cotidian

Estul Bucurestiului pune la dispozitie locatarilor din apropiere diverse variante de shopping sau de petrecere a timpului liber: Iris Titan Shopping Center, Metro, Decathlon, Jumbo, Mega Image, Lidl. Pe termen mediu si lung sunt deja anuntate investitii pentru realizarea celui de-al doilea magazin IKEA din Romania, pe Bd. Theodor Pallady, precum si un fashion outlet si un viitor mall.

3.         Noi dezvoltari de proiecte rezidentiale

Conform studiului „Cartografierea sociala a Bucurestiului”, realizat de SNSPA si citat de Adama Group, cartierul  Titan este considerat al treilea cel mai bun cartier de locuit din Capitala din punctul de vedere al atractivitatii si conditiilor de locuit. In zona sunt disponibile sute de hectare de teren cu acces chiar din bulevard, iar numarul solicitarilor de autorizatii de constructie este in crestere.

4.         Modernizarea zonelor publice

Dezvoltarea zonei de est a Capitalei a beneficiat si de alocarea de fonduri publice pentru modernizarea zonelor publice, a spatiilor verzi, sectorul 3 fiind printre cele mai verzi sectoare ale Bucurestiului.

5.         Densitatea populatiei

Sectorul 3, cel care domina estul Bucurestiului, este cel mai populat si mai dens sector, la recensamantul din 2011 numarand peste 385.000 de locatari. Comparativ cu evolutia demografica generala a Bucurestiului, sectorul 3 nu se inscrie in tendinta de scadere a numarului de locuitori.

 

author avatar
Arpad Dobre
468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger