AcasăOldCredite de sarbatori doar cu adeverinta de salariu

Credite de sarbatori doar cu adeverinta de salariu

Chiar si cei cu salarii mici isi pot permite schimbarea mobilierului

Bancile se intrec pe final de an sa mai agate niscaiva clienti. Unele institutii financiare dau credite de consum doar cu adeverinta de salariu, oferind imprumuturi de pana la 11.000 de lei pentru venituri de cel mult 450 de lei pe luna.

Chiar si cei cu salarii mici isi pot permite schimbarea mobilierului

De la Banca Transilvania, de exemplu, puteti obtine pana pe 31 decembrie, un credit de nevoi personale de pana la 5.000 euro, echivalent in lei, doar cu adeverinta de salariu. Dobanda este de 9,7% pe an, daca primiti veniturile intr-un cont BT, respectiv de 10,7% pe an, daca vi se vireaza salariul prin alta banca.

Imprumut pentru realizari personale

O alta banca are, pare-se, o oferta si mai avantajoasa, in special pentru romanii cu venituri mici. Cei care vor sa plece in vacanta mult asteptata, sau isi doresc o masina ori o mobila de bucatarie mai speciala, pot accesa creditul pentru realizari personale in lei, oferit de UniCredit Consumer Financing IFN, cu dobanda fixa sau variabila. Potrivit FinZoom.ro, dobanda anuala variabila incepe de la 10,8%, iar cea fixa, de la 11,8%.  Venitul minim acceptat este de 450 lei, pentru un credit cu o valoare maxima de 11.000 lei. Doritorii trebuie sa prezinte buletinul sau cartea de identitate, plus adeverinta de venit pentru salariati, iar in cazul PFA – documente care dovedesc statutul si atesta veniturile. Pentru un credit de realizari personale fara ipoteca, de 18.000 de lei, pe 60 de luni, cu o rata a dobanzii variabila de 10,8% (DAE11,35%), rata lunara va fi de 389,6 lei (pentru rate egale, in calculul ratei nefiind inclusa asigurarea de viata optionala), iar valoarea totala platibila, de 23.374 de lei.

author avatar
Arpad Dobre
535 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger