AcasăNewsCanicula a rapus trei vieti

Canicula a rapus trei vieti

Din pacate, in ultimele 24 de ore, rastimp in care mercurul din termometre a urcat frecvent catre 35 de grade, in conditiile in care temperaturile resimtite la nivelul asfaltului au fost simtitor mai mari, iar disconfortul termic accentuat, trei oameni au pierit, pe fondul caniculei.

Toate cele trei victime sunt din zona Moldovei. Primele doua cazuri despre care s-a aflat sunt cele ale unui vasluian in varsta de peste 70 de ani si a unui barbat cu aproximativ doua decenii mai tanar, care lucra in judetul Arges, ca oier. Ambii si-au fost rapusi de caldura.

A treia victima a valului de caldura din ultimele zile este un tanar din Iasi. Un reprezentant al SMURD-ului local a precizat, pentru radiohit.ro, ca un barbat in varsta de 32 de ani a fost adus deunazi la spital, in stop cardiorespirator. Totul, dupa ce a lucrat in soare. Din pacate, insa, tanarul nu a mai putut si salvat de la moarte, oricat s-au straduit medicii ieseni sa il resusciteze.

Cat priveste vremea din umatoarele ore, din cate anunta meteorologii, canicula nu pare sa se domoleasca. Cel putin nu in sudul si in estul tarii.

104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger