AcasăNewsCapitala: Politistii au prins un grup specializat in comiterea de furturi de...

Capitala: Politistii au prins un grup specializat in comiterea de furturi de la societati comerciale

Oamenii legii din Capitala au anuntat ca au reusit depistarea unui grup specializat in comiterea de infractiuni de furt calificat in dauna unor societati comerciale. Mai multe persoane au fost retinute.

Suspectii au fost prinsi in flagrant, seara trecuta, in jurul orei 22.30, de catre agentii din cadrul sectiei 5 Politie, la actiune participand si politistii Serviciului de Investigatii Criminale Sector 1, ai Serviciului pentru Actiuni Speciale – D.G.P.M.B., sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 si cu sprijinul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale – I.G.P.R., precizeaza reprezentantii poltiiei Capitalei.

Actiunea de prindere a grupului de suspecti a avut loc dupa ce politistii au facut cercetari, pe intreg parcursul lunii trecute, constatand ca membrii grupului respectiv ar fi sustras, printre altele, din perimetrul a sase societati comerciale, 1200 kg de cablu din cupru, treisprezece tamburi, circa 400 de bucati de carcase de motor din fonta, aproximativ 2.000 kg de cablu din cupru, 10 motoare electrice de diferite capacitati, doua aparate de sudura, dauna fiind estimata la aproximativ 200.000 de lei.

Iar duminica seara, politistii au organizat un flagrand, avand informatii ca barbatii ar fi intentionat sa fure bunuri. „Astfel, politistii bucuresteni au procedat la supravegherea celor in cauza si au actionat imediat cum au observat ca acestia ar fi sustras doua generatoare electrice din curtea unui imobil situat in sectorul 1. Dupa prinderea si imobilizarea banuitilor, sase barbati cu varste cuprinse intre 22 si 37 de ani, politistii Capitalei i-au condus la sediul Sectiei 5 Politie pentru cercetari si documentarea activitatii infractionale”, se precizeaza in comunicatul oamenilor legii.

Suspectii au fost retinuti, urmand sa fie prezentati instantei. Politistii continua cercetarile, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat in forma continuata.

Sursa foto: realitatea.net

163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger