AcasăNewsCaz infiorator in Olt: doua fete, de 9 si 15 ani, gasite...

Caz infiorator in Olt: doua fete, de 9 si 15 ani, gasite spanzurate langa tatal lor!

Tragedie intr-o familie dintr-o localitate din judetul Olt. Doua copile- in varsta de noua si 15 ani- au fost gasite fara suflare. Langa ele, atarna in streang si parintele lor.

Odata facuta descoperirea, au fost alertate autoritatile. Rudele au sperat ca fetele si barbatul in varsta de 39 de ani vor putea fi salvati de catre medicii care au ajuns la locul nenorocirii. In zadar, insa. In ciuda eforturilor specialistilor, a fost prea tarziu pentru ca doctorii sa ii poata readuce la viata pe cei trei. Potrivit B 1 Tv, trupurile surorilor, dar si cel al parintelui lor au fost gasite, sambata, intr-o anexa a gospodariei familiei.

Politistii au venit, la randul lor, la adresa la care au fost anuntati ca s-au gasit cele trei victime, iar la aceasta ora fac o ancheta pentru a stabili cum a fost posibil sa se produca o asemenea tragedie. Se ia in calcul o ipoteza cumplita- aceea ca tatal si-ar fi ucis copilele, inainte de a-si pune capat zilelor.

Pentru moment nu sunt cunoscute motivele gestului cumplit, dar nici unde anume este mama fetitelor, care, cel mai probabil, poate da mai multe informatii oamenilor legii despre starea sotului ei, date utile pentru rezolvarea cazului care a ingrozit o intreaga comunitate din localitatea in care traia aceasta familie.

420 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger