AcasăNewsCaz socant la Oradea: doi elevi au cazut de pe un bloc...

Caz socant la Oradea: doi elevi au cazut de pe un bloc de 10 etaje!

Drama in familiile a doi tineri oradeni care aveau toata viata inainte, dar si-au gasit sfarsitul in conditii greu de imaginat, dupa ce trupurile lor s-au zdrobit, practic, de pamant, odata ce baietii au cazut de pe terasa unui bloc cu 10 etaje.

Primele date ale anchetei indica faptul ca baietii s-ar fi aruncat de pe constructia inalta, cu intentia de a-si curma zilele. Din pacate, interventia medicilor de la ambulanta, chemati de urgenta pentru a le acorda primul-ajutor, a fost zadarnica, elevii nemaiputand fi resuscitati.

Pentru moment nu se cunosc foarte multe date despre identitatea celor doi baieti despre care s-a anuntat ca ar fi fost elevi in clasa a VIII-a, respectiv a X-a. Asadar, unul dintre ei era in ultima clasa de generala, in timp ce celalat era cu doar doi ani mai mare.

Cat priveste motivul care i-a impins pe cei doi sa decida sa sara de pe blocul cu 10 etaje- in care nu locuia niciunul dintre ei- nu e clar, deocamdata, insa urmeaza ca anchetatorii sa faca lumina in aceasta tragedie.

 

906 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger