AcasăNewsCe a facut si ce a zis Gigi Becali in ultima zi...

Ce a facut si ce a zis Gigi Becali in ultima zi de permisie

Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua Bucuresti, s-a aflat pentru cateva zile in libertate.

Afaceristul a primit o permisie de cinci zile, pentru buna purtare, si a petrecut cele cinci zile in Capitala. Dupa ce a iesit de mai multe ori, cu prietenii, in diferite centre comerciale din Bucuresti, Becali si-a petrecut ziua de duminica, ultima a permisiei, alaturi de familie.

Insotit de mai toate rudele apropiate, Becali a mers duminica dimineata la biserica. Afaceristul nu s-a putut abtine si a facut cateva declaratii extrem de interesante.

„Eu nu mai stau in viata publica. Este optiunea mea, alegerea mea, mai ales ca am si eu o varsta. Nu imi convine sa stau la batranete la puscarie. Circ nu mai vreau sa fac. Nu mai sunt Gigi Becali. Am sters totul cu buretele si am inceput o noua viata care se numeste Gheorghe Becali. Il caut pe Hristos, oriunde este el, caut mantuirea. Pe cei bolnavi, infometati, saraci … Toata averea mea o dau lui Hristos”, a fost mesajul transmis de Gigi Becali.

Afaceristul a avut puterea sa recunoasca faptul ca „temnita e cel mai bun lucru din viata mea. Nu sunt mandru de mine si imi este rusine de ce am facut. Eu nu mai fac rau la oameni, fac doar bine”.

Becali va afla in zilele urmatoare daca va fi eliberat conditionat. Comisia de specialitate i-a intocmit un dosar „beton”, dar soarta lui este in mana magistratilor de la Tribunalul Constanta, care sunt asteptati sa ia o decizie marti, 31 martie.

author avatar
Cristi Ionita
98 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger