AcasăNewsCe mesaj le-a transmis Ministrul Educatiei studentilor, in prima zi a noului...

Ce mesaj le-a transmis Ministrul Educatiei studentilor, in prima zi a noului an universitar!

A inceput un nou an aniversitar, iar cu acest prilej Remus Pricopie, ministrul Educatiei, le-a transmis bobocilor, dar nu numai, un mesaj.

La doua saptamani dupa ce elevii de scoala si liceu au revenit in clase, a venit randul studentilor sa reia cursurile. Miercuri, studentii din primul an, dar si colegii lor mai mari au inceput, oficial, facultatea, studiile superioare urmand sa le asigure o pregatire suplimentara in domeniul in care vor dori sa profeseze, odata incheiate cursurile.

Ministrul Educatiei le-a urat bafta la examene si putere de munca, in timp ce profesorilor le-a transmis ca le doreste sa aiba un an universitar incununat cu succes in proiectele pe care le desfasoara. „Debutul anului universitar inseamna intrarea in familia academica a unei noi generatii de studenti care cauta drumul spre realizarea personala si profesionala. Sunt increzator in reusita acestor tineri, deoarece sansele lor la un viitor mai bun sunt astazi mai mari decat in trecut”, a declarat Pricopie, conform edu.ro.

Sursa foto: Facebook/Remus Pricopie

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger