AcasăNewsCel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in urma asaltului de...

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in urma asaltului de la Mariupol!

Cel putin trei separatisti prorusi au fost ucisi in confruntarile de la Mariupol, in apropiere de Marea Azov, fortele speciale din cadrul Serviciilor speciale ucrainene (SBU) reusind sa opreasca, in noaptea de miercuri spre joi, asaltul asupra unei unitati militare din Mariupol, sustin autoritatile de la Kiev.

Ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov, a declarat intr-un mesaj postat joi pe pagina sa de Facebook ca trei separatisti prorusi au fost ucisi. „Potrivit datelor preliminare, trei atacatori au fost ucisi, 13 raniti si 63 retinuti”, a precizat el in mesaj. Ministrul a subliniat ca separatistii au aruncat cu cocteiluri Molotov si alte dispozitive incendiare in timpul confruntarilor.

Circumstantele incidentului de la baza Garzii Nationale Ucrainene din Mariupol nu sunt cunoscute pentru moment. Cativa separatisti au fost arestati de catre fortele de ordine, au anuntat politia si SBU, insa in retragere activistii au ranit doi trecatori si au dat foc unui microbuz si unei cladiri situate in apropierea unitatii militare, relateaza Ukrinform.

Activisti prorusi au lansat miercuri seara un asalt asupra unei unitati militare din orasul ucrainean Mariupol, folosind arme automate si cocteiluri Molotov, precizeaza sursa citata.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger