AcasăNewsCiolos, ingropat de guru Bivolaru

Ciolos, ingropat de guru Bivolaru

Itele dosarului MISA ar putea duce si la familia Ciolos

De departe, unul dintre cele mai spectaculoase cazuri care au impresionat opinia publica a fost cel al „sclavilor”  din comuna argeseana Berevoiesti. Iar imaginile cu tineri neputinciosi, tinuti in lanturi, dupa ce au fost rapiti de pe strazi sau chiar din propriile case si sechestrati apoi cu anii nu aveau cum sa nu starneasca doar compasiune pentru victime, dar si revolta impotriva „stapanilor de sclavi”.

Itele dosarului MISA ar putea duce si la familia Ciolos

Unii care oricum se „imbuibau” si din ajutoarele de stat. Si reactia a fost, pe buna dreptate, una vehementa. Chiar daca, in ultima clipa, s-a decis sa nu se pomeneasca pe sleau si faptul ca, la Berevoiesti, toti „stapanii” erau membrii unor famii tiganesti, in timp ce „sclavii” erau romani.

Si intamplator sau nu, la foarte putin timp dupa detonarea acestui dosar, Gregorian Bivolaru a fost adus in tara. Iar imaginea prabusirii unui mit, cu un batranel cocarjat, incatusat pe Aeroportul Otopeni, a fost insotita obsesiv de reluarea unei declaratii date de catre liderul MISA anchetatorilor francezi, pe care a incercat sa-i induplece ca, daca il vor extrada, „multe adepte ale mele cu pozitii inalte vor avea de suferit”. Si dupa cum sustin sursele noastre, guru nu a folosit deloc intamplator formularea de genul feminin, la plural. Pentru ca, din cate se susoteste deja in sistem, pe acest fond emotional, care ar putea fi amplificat, cat de curand si de noi dezvaluiri privind existenta unor alte tabere de munca fortata in Ardeal, unde meditatiile ar fi insotite de abuzuri sexuale, cabinetului Ciolos, in frunte cu chiar premierul, i s-ar putea arata astfel pisica dintr-un dosar care va bulversa societatea romaneasca. Mai ales daca, intr-adevar, in respectivul dosar se regasesc si numele unor membri actuali ai guvernului sau chiar ai familiei premierului.

Se fac conexiunile…

Cazul „sclavilor” înlăntuiti a fost urmat de extradarea gurului Gregorian Bivolaru

La Berevoiesti nu este primul caz de „sclavie” din Romania zilelor noastre, astfel de „grozavii” avand loc mai ales la multe stane sau ferme agricole din zone izolate, dar de aceasta data a uimit cruzimea fara de margini a proprietarilor. Oricum, dincolo de operatiunea ca la carte a politistilor si a procurorilor, cineva din umbra ar putea conecta, in perioada urmatoare, povestea socanta de la Berevoiesti, care a fost un adevarat „berbece” mediatic cu care s-a spart usa nepasarii opiniei publice si a autoritatilor, cu informatii despre existenta altor tabere de munca fortata. Numai ca, dupa cum sustin cei care nu iau chiar in deradere aceasta noua „teorie a conspiratiei”, nu ar mai fi vorba de tabere tiganesti, ci de unele de practicare a meditatiei transcedentale. Ceea ce nu va face decat sa inflameze si mai mult societatea romaneasca, pana la punctul culminant, cand s-ar putea afla ce a vrut sa transmita Gregorian Bivolaru prin mesajul ca „adeptele mele” cu pozitii inalte ar putea avea de suferit.

Sunt in dosar!

Pentru ca informatii tot mai intens vehiculate sustin ca in dosarul MISA s-ar regasi, fara a avea neaparat un statut juridic si nume unor adepte din trecut, care acum ocupa „pozitii inalte”. Si chiar daca referirile la aceste adepte sunt unele vechi, in aceasta noua conjunctura, toate oalele s-a sparge in capul lui Dacian Ciolos, atat ca premier, cat si personal. Desigur, ramane de vazut si daca aceste „conexiuni” incendiare vor iesi la iveala, sau „bruxellezul” Ciolos va intelege din start despre ce este vorba si o va lasa mai moale cu unele dintre initiativele sale mai mult decat controversate.

author avatar
Catalin Tache
2.799 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger