AcasăNewsClaudiu Roman, fost DJ la un cunoscut post de radio, a fost...

Claudiu Roman, fost DJ la un cunoscut post de radio, a fost gasit mort!

Soc in randul colegilor de breasla, al apropiatilor, dar si al ascultatorilor! Una dintre cele mai cunoscute voci de radio din Romania, dar si de la diversele evenimente organizate in Capitala, unde era MC, s-a stins. Claudiu Roman a fost gasit mort, la varsta de 34 de ani.

Fost prezentator la Radio 21, tanarul a fost descoperit fara suflare, in apartamentul sau din Bucuresti. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, citate de realitatea.net, politistii iau in calcul varianta ca Roman s-ar fi sinucis, acesta lasand si un bilet prin care sa isi justifice cumplitul gest. Autopsia, dar si ancheta demarata in acest caz vor stabili, cu exactitate, cauzele decesului prezentatorului de radio.

Vestea mortii lui Claudiu Roman a fost confirmata si de catre fostii sai colegi de la postul amintit, unul din cele mai cunoscute radiouri din Bucuresti si din tara, si cu care DJ-ul a colaborat pana in aceasta vara, care au transmis condoleante familiei tanarului. „O zi ingrozitor de trista astazi. Fostul nostru coleg Claudiu Roman a disparut prematur. Ne-a fost un bun coleg si prieten. Un gand de alinare si sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, suna mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a postului Radio 21.

Claudiu era pasionat de tot ceea ce inseamna radio, cea mai buna dovada stand prezentarea pe care o trecuse pe site-ul personal. „Ma bucur ca ai ajuns pe „Home Sweet Home (page-ul)” meu. E a doua mea casa, prima fiind radioul, Radio 21. Radioul e o pasiune pe care o am de 14 ani incoace, iar in cursul firesc si natural al lucrurilor a venit si invitatia de a prezenta prima petrecere, acum 9 ani”, scria tanarul DJ.

Sursa foto: Facebook/Claudiu Roman

562 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger