AcasăNewsCOD GALBEN: averse, descarcari electrice frecvente si vijelii!

COD GALBEN: averse, descarcari electrice frecvente si vijelii!

Vremea se strica brusc, iar vreme de cateva zeci de minute cerul va fi acoperit de nori care vor aduce cu ei ploi in aversa, insotite de fulgere si caderi de piatra!

Situatia, anuntata de catre meteorologi prin intermediul unei atentionari nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, se va semnala in intervalul 17.30-18.30, in mare parte din judetul Olt, inclusiv in orasele Slatina si caracal, dar si in judetul Valcea, inclusiv in Ramnicu Valcea si in perimetul orasului Dragasani.

Mai precis, specialistii din cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie informeaza ca vor cadea ploi in aversa desutl de insemnate cantitativ. Precipitatiile vor fi insotite de caderi de grindina, de mici dimensiuni, de descarcari electrice, fenomene ce vor aparaea frecvent in intervalul mentionat, dar si intensificari ale vantului, care pot avea aspect de vijelie!

Nu in ultimul rand va spunem ca meteorologii au anuntat ca, pana in jurul orei 17.30, astfel de fenomene s-au semnalat si in  mare parte din judetul Dolj.

sursa foto: alba24.ro

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger