AcasăNewsCod galben de ninsori pentru mare parte din tara /Ploi in sud...

Cod galben de ninsori pentru mare parte din tara /Ploi in sud si sud-est

Nici vorba de vesti bune, in ceea ce priveste vremea pentru urmatoarele zile.

(sursa foto: meteoromania.ro)

Ninsorile care si-au facut aparitia inca din ziua precedenta, indeosebi in centrul tarii si in regiunile montane, vor continua si in intervalul urmator, doar ca aria precipitatiilor specifice iernii se extinde. Bucurestiul nu se afla, insa, sub incindenta unei noi atentionari Cod galben emise, in urma cu scurt timp, de catre specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie, insa, din cate mentioneaza expertii, nu va scapa de ploile care au tot cazut in ultimele zeci de ore.

Drept urmare, de joi dimineata incepand, de la pra 06 si pana vineri la ora 09, va fi in vigoare o atentionare care coloreaza anumite regiuni ale tarii in galben, ceea ce se traduce prin faptul ca se vor semnala ninsori, care se vor depune intr-un stat consistent de zapada. In regiunile ramase colorate in verde, in schimb, vor continua sa apara ploi.

Asadar, din cate spun meteorologii, in perioada mentionata, precipitatiile vor cuprinde treptat majoritatea regiunilor si se vor intensifica, fata de intervalul precedent. Lapovita si ninsorile se vor semnala in Moldova si Transilvania, dar mai ales la munte.

Totodata, specialistii spun ca ploile nu vor lipsi din peisaj nici in urmatoarele doua zile, in sudul si sud-estul tarii, cu mentiunea ca pe langa precipitatii si vantul va avea intensificari semnificative.

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger