AcasăNewsCOD GALBEN de ploi si ninsori: avertizarea cuprinde mare parte din tara

COD GALBEN de ploi si ninsori: avertizarea cuprinde mare parte din tara

Vremea nu se schimba nici catre finele acestei saptamani. Din cate anunta meteorologii, prin intermediul unei noi avertizari emise vineri dimineata, ploile, dar si ninsorile vor continua sa cada pana sambata la ora 12. Si in Bucuresti va continua sa ploua, si, din cate anunta specialistii in meteorologie, nici vantul nu va lipsi din peisaj.

Asadar, un nou COD GALBEN urmeaza sa intre in vigoare peste aproximativ opt ore. Atentionarea este valabila pentru majoritatea zonelor tarii, unica parte a hartii care scapa de galben fiind cea de nord-vest, de vineri de la ora 18 pana sambata la pranz si anunta probabilitatea semnalarii de noi precipitatii.

(foto: meteoromania.ro)

Astfel, Administratia Nationala de Meteorologie anunta ca daca in Oltenia, in cea mai mare parte a Munteniei si a Dobrogei, precum si in sudul Moldovei vor fi precipitatii mai ales sub formă de ploaie, in Banat, in Carpatii Orientali, dar si in zona nordica si in cea vestica a Moldovei, si local in Transilvania vor cadea precipitatii mixte, care vor favoriza aparitia poleiului. Totodata, pana sambata la pranz, va ninge in Muntii Banatului, precum si in Carpatii Meridionali, unde sunt sanse sa se depuna un nou strat de zapada.

Nici vantul nu va lipsi din peisajul acestor ultime zile de toamna. Va sufla mai puternic indeosebi in sud, in sud-est, precum si in zonele montane inalte, fiind posibl sa atinga la rafala si viteze de 55-65 km/h.

271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger