AcasăNewsCOD PORTOCALIU de ploi: Atentionarea ANM e valabila pentru trei judete

COD PORTOCALIU de ploi: Atentionarea ANM e valabila pentru trei judete

Meteorologii informeaza ca in urmatoarele ore vor cadea ploi in trei judete ale tarii, aflate sub COD PORTOCALIU de precipitatii. Vor fi afectate zone in care s-au cumulat deja, in ultimele ore, cantitati insemnate de apa.

Mai exact, mentioneaza reprezentantii Administratiei Nationale de Meteorologie, pana la ora 19.10, se vor semnala ploi de peste 15-20 l/mp in Caras-Severin si Hunedoara,  indeosebi in zona montana. Meteorologii precizeaza ca, pana la ora emiterii atentionarii nowcasting (cu efect imediat-n.r.) COD PORTOCALIU, in zonele respective se acumulasera peste 50 l/mp.

O alta atentionare de ploi a fost emisa, joi dupa-amiaza, pentru nordul judetului Gorj. Codul portocaliu vizeaza si zona de munte aferenta acestui judet. Mai exact, precizeaza ANM, vizate de valul de ploi ce vor depasi, izolat, 20 l/mp, sunt localitatile Apa Neagra, Sadu si Bumbesti- Jiu. Meteorologii se asteapta sa ploua insemnat pana la ora 19.15, cand expira atentionarea nowcasting. „Cantitatile de precipitatii cumulate au atins in zona 50 l/mp”, informeaza sursa citata.

Sursa foto: news-mehedinti.ro

133 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger