AcasăNewsCOD PORTOCALIU de ploi si vijelii. Ce zone sunt afectate!

COD PORTOCALIU de ploi si vijelii. Ce zone sunt afectate!

Inceputul de saptamana este unul capricios, din punct de vedere al vremii. Anumite zone din tara sunt, luni dupa-amiaza, sub incidenta unor avertizari COD PORTOCALIU de ploi insemnate cantitativ, dar si de intensificari ale vantului.

O atentionare tip nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD PORTOCALIU de ploi a fost emisa, pana la orele 17.40, pentru vestul si nordul judetului Hunedoara (localitatile Deva, Lapugiu de Jos, Ilia, Gurasada, Tebea, Brad, Bulzestii de Sus), dar si pentru orasul Deva. Specialistii Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) au anuntat ca in aceste zone se asteapta ca ploile torentiale care vor cadea sa fie insemnate cantitativ (peste 40 l/mp). De asemenea, sunt prognozate intensificari ale vantului, ce pot capata aspect de vijelie, dar si caderi de grindina (dimensiuni medii si mari) si descarcari electrice.

Vremea va fi urata si in jumatatea sudica a judetului Satu Mare, in special in zona localitatilor Supuru de Jos, Tasnad, Pir, Andrid, Carei, Craidorolt. Atentionarea nowcasting COD PORTOCALIU este valabila, pentru aceste regiuni, pana la ora 18. Meteorologii informeaza ca ploile torentiale ar putea putea depasi 40 l/mp, vantul va avea intensificari si se vor produce descarcari electrice, dar si gaderi de grindina (de dimensiuni medii si mari).

864 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger