AcasăNewsComunicat de presa

Comunicat de presa

Referitor la articolele aparute in presa privind audierea si masura retinerii domnului Murgeanu Gheorghe – Razvan, subscrisa COMPANIA ROMPREST SERVICE S.A., persoana juridica romana, cu sediul in Bd. Poligrafiei nr. 1C, etaj 3, sector 1, Bucuresti, inregistrata la ORC Bucuresti sub nr. J40/3673/2011, Cod Fiscal RO 13788556 emitem urmatorul

COMUNICAT DE PRESA

In cadrul articolelor din media scrisa si vizuala, facandu-se referire la dosarul penal instrumentat de catre Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Directia Nationala Anticoruptie – Sectia de combatere a infractiunilor asimilate infractiunilor de coruptie, privindu-l pe dl. Murgeanu Gheorghe – Razvan, se retin doua aspecte privind societatea Compania Romprest Service S.A, respectiv: -Dl. Murgeanu Gheorghe – Razvan detine calitatea de Director General in cadrul Companiei Romprest Service S.A. – Dosarul penal priveste pe Compania Romprest Service S.A.

Dorim pe aceasta cale sa facem o dezmintire cu privire la cele mai sus indicate.

Dl. Murgeanu Gheorghe – Razvan nu a detinut calitatea de Director General in cadrul Companiei Romprest Service S.A., precizam ca acesta a ocupat o functie in segmentul logistic al companiei, fara a avea atributii de negociere si asumare in numele Companiei Romprest Service S.A. si a o reprezenta legal pe aceasta.

In comunicatul de presa al DNA Nr. 302/VIII/3/16.03.2016 se detaliaza faptele pentru care impotriva dlui Murgeanu Gheorghe – Razvan s-a dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru 30 de zile.

Din intreg continutul comunicatului de presa nu rezulta nici o implicare a Compania Romprest Service S.A. in legatura cu faptele retinute in respectivul dosar penal. De asemenea, societatea noastra nu are cunostinta de aceste fapte si nu este implicata in activitatile retinute in sarcina celor trei inculpati din dosarul DNA.

Solicitam astfel reprezentantilor presei sa trateze cu maxima seriozitate demersul nostru si sa publice dezmintirea, si pe viitor sa verifice informatiile inainte de publicare, in considerarea faptului ca libertatea de exprimare nu da dreptul prejudicierii intereselor si drepturilor legitime ale altor persoane.

author avatar
eNational
385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger