AcasăNewsConstanta: Neglijenta unei infirmiere era sa il omoare. Un pacient si-a luat...

Constanta: Neglijenta unei infirmiere era sa il omoare. Un pacient si-a luat pastilele cu dezinfectant!

Caz HORROR la maternitatea Polizu: medicul a declarat copilul MORT, dar "a început să plângă în sac!"

Un pacient internat la sectia de cardiologie a Spitalului Judetean Constanta a fost la un pas de moarte dupa ce si-a luat pastilele cu dezinfectant in loc de apa. Sticla fusese uitata acolo de o infirmiera care facea curatenie in salon.

Colegii de salon ai pacientului sustin ca barbatul a fost la un pas sa moara din cauza unei infirmiere care a pus dezinfectant intr-o sticla de plastic, pe care a uitat-o pe noptiera bolnavului. Dupa ce infirmiera a plecat, a sosit o asistenta care i-a dat bolnavului medicamentele si sticla cu solutia respectiva, nestiind ca, in loc de apa, in recipient era dezinfectant, scrie cugetliber.ro.

Conducerea spitalului spune ca nu a avut cunostinta de acest caz si, culmea, ca a aflat de „intamplarea nefericita” din presa. „Nu mi s-a adus la cunostinta niciun incident care sa fi avut loc in cadrul sectiei de cardiologie, deci nu pot da informatii in acest sens”, a declarat managerul spitalului, Danut Capatana, citat de romaniatv.net.

Directorul medical al spitalului are o alta versiune a intamplarii. „In timpul orelor de vizita, pentru ca a fost foarte mare aglomeratie pe sectie, pacientii fiind vizitati de apartinatori, se pare ca cineva a pus un recipient de plastic, o sticluta, pe noptiera unuia dintre pacienti, iar in ea era o substanta dezinfectanta. Bolnavul a simtit un miros intepator si nu a luat decat o inghititura, atunci cand apartinatorul i-ar fi dat medicamentele. Pentru a evita orice problema, pacientului i s-a facut si o endoscopie de control, iar acum este foarte bine, nu este in pericol”, a declarat directorul medical al Spitalului Judetean Constanta.

Foto: opiniatimisoarei.ro

author avatar
Alina Costache
174 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger