AcasăNewsConstructii ilegale, puse la pamant in sectorul 4

Constructii ilegale, puse la pamant in sectorul 4

Opt agenti economici din sectorul 4, care isi extinsesera afacerile ocupand domeniul public, au fost „executati”, joi, din dispozitia primarului Cristian Popescu Piedone.

Conform Romania TV, lucrarile de dezafectare nu au fost executate de lucratorii Administratiei Domeniului Public Sector 4, ci chiar de catre cei opt proprietari in culpa.

Au fost puse la pamant constructii ce ocupau aproape 1.000 de metri patrati din domeniul si constructii de care proprietarii se foloseau fara a achita taxele aferente ocuparii domeniului public.

Cristian Popescu Piedone i-a depistat pe proprietarii in culpa solicitand o evidenta de la Directia Generala de Impozite si Taxe Locale si comparand documentul cu situatia din teren.

Desi cei opt proprietari in culpa s-au conformat si au pus constructiile la pamant intr-un interval de 48 de ore, ei au fost penalizati cu o suma totala de 50.000 de lei fiind obligati sa plateasca retroactiv taxele pe ultimii cinci ani.

Alte doua constructii din zona vor fi puse vineri la pamant, cu ajutorul angajatilor de la Administratia Domeniului Public, pentru ca proprietarii nu au respectat termenul impus.

sursa foto: puterea.ro

author avatar
Cristi Ionita
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger