AcasăNewsContabila PDL Bucuresti, audiata la DNA

Contabila PDL Bucuresti, audiata la DNA

Dosarul „Gala Bute” continua sa faca victime, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au luat urma banilor rulati in acest dosar.

Vineri, procurorii DNA au chemat-o la audieri chiar pe contabila organizatiei PDL Bucuresti, dar l-au readus la audieri si pe Stefan Lungu, unul dintre fostii consilieri ai Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltarii.

Procurorii DNA incearca lege firul spagilor si, din ultimele probe aparute, reiese ca banii circulau pe traseul Compania Nationala de Investitii – SC Consmin SA – SC Last Time Studio SRL (companie controlata de Stefan Lungu) – SC Ekaton Consulting SRL (companie controlata de Tudor Breazu, cunoscut drept mosierul Elenei Udrea de la Nana) – Ana Maria Topoliceanu (la vremea respectiva una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Udrea) – Elena Udrea.

De asemenea, procurorii DNA sustin ca Elena Udrea si Ana Maria Topoliceanu, fost director la Compania Nationala de Investitii, au primit de la SC Consmin SA circa 300.000 de lei pentru a asigura plata la timp a lucrarilor executate de aceasta firma.

In plus, procurorii DNA sustin ca o mare parte din sumele incasate de Ana Maria Topoliceanu, Tudor Breau si Elena Udrea erau transferate catre PDL Bucuresti prin intermediul unor contracte de donatie fictive.

author avatar
Cristi Ionita
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger