AcasăNewsContinua ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea. Se au in vedere...

Continua ancheta in cazul mortii lui Dan Condrea. Se au in vedere imaginile de pe camerele de supraveghere

In continuarea verificarilor menite sa scoata la lumina conditiile in care a pierit patronul Hexi Pharma, despre care se stie ca se afla la volanul unei masini implicate intr-un accident rutier violent, produs duminica seara, pe un drum din judetul Ilfov, procurorii de la Pachetul General au parcurs alti cativa pasi.

(foto: b1.ro)

Printre ei se numara si reconstituirea- momentan doar partial, din cate aflam vineri din directia Ministerului Public- a traseului de dinaintea producerii accidentului rutier soldat cu decesul afaceristului. In acest sens, anchetatorii au preluat o serie de imagini surprinse de camerele de supraveghere stradala, care urmeaza sa fie analizate. Despre acest aspect au aparut, in ultimele zile, tot soiul de ipoteze, in sensul in care au existat voci care au sustinut ca, dupa ce ar fi urmarit mai multe inregistrari de pe astfel de suporturi video, nu ar fi reusit sa identifice masina pe care se presupune ca ar fi condus-o patronul Hexi in seara disparitiei sale.

De asemenea, din comunicatul Parchetului General – for care a preluat, a doua zi dupa accident, ancheta in acest caz – aflam ca se vor face si teste de tip ADN. Dar si ca au fost audiati martori in aceasta speta.

Va reamintim ca in urma accidentului rutier de duminica seara, soferul unei masini care s-a izbit violent de un pom aflat pe marginea drumului dintre localitatile ilfovene Corbeanca si Buftea, despre care ulterior s-a aflat ca ar fi fost Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a pierit. Incertitudinea in acest caz, cea in privinta identitatii barbatului de la volan, a aparut pe fondul faptului ca in urma impactului soferul a fost pur si simplu desfigurat.

author avatar
Cristina Stefan
422 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger