AcasăNewsCopil ucis de maidanezi!

Copil ucis de maidanezi!

In timp ce cainii fara stapan ucid copii, autoritatile nu stiu pe cine sa dea vina

Un copil de patru ani a murit ieri sfasiat de maidanezi, iar fratele lui, cu doi ani mai mare, a ajuns la spital. Dupa o scurta ancheta, reprezentantii Primariei au ajuns la concluzia ca ei sunt nevinovati si au anuntat ca vor face dreptate: vor ucide si cainii.

In timp ce cainii fara stapan ucid copii, autoritatile nu stiu pe cine sa dea vina

Nepasarea autoritatilor, inconstienta unor asa-zisi iubitori de animale si curiozitatea unor copii de patru, respectiv sase ani, au dus ieri la producerea unei tragedii. In jurul orei 12.20, o pensionara a sunat disperata la 112, anuntand ca nepotii ei, pe care-i scapase din ochi cateva minute in parcul Tei, au disparut fara urma. In timp ce isi cauta nepotii, baiatul cel mare s-a intors speriat, cu o rana la picior, si i-a povestit bunicii ca cel mic a fost incoltit de o haita de maidanezi. Cateva minute mai tarziu, trupul neinsufletit al micutului a fost gasit intr-un tufis, sfasiat de caini. „Nu pot descrie ce am vazut”, a spus, socat, unul din politisti.

Nimeni nu-i vinovat!

Si totusi, moartea copilului nu i-a impresionat pe unii. Celebra avocata Paula Iacob a aruncat vina, din start, pe bunica neglijenta. Unii iubitori de animale au declarat ca micutii au cautat-o cu lumanarea si ca blajinele patrupede ataca doar daca sunt agresate. Nici Primaria Sectorului 2 nu este vinovata, fiindca „accidentul” (ar putea fi numit mai degraba ucidere din culpa – n.r.) a avut loc pe un teren proprietate privata, in incinta firmei Laguna Tei SRL. Culmea, si Razvan Bancescu, coordonatorul ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor), cel care ar trebui sa raspunda cu capul pentru asemenea „accidente”, s-a declarat la fel de inocent.

Omoara si cainii

Ieri, dupa ce maidanezii i-au smuls unui copil maruntaiele si au impartit frateste halci din carnea micutului, lui Bancescu i-a venit cheful de munca. „Cainii vor fi stransi de pe domeniul public si sterilizati”, a declarat Bancescu. Seful hingherilor a gasit si o solutie. Nu sa-si dea demisia, ci sa ucida cainii care, probabil, l-a sfasiat pe baietel. „Am prins toti cainii si pana la finalizarea anchetei vor fi sub urmarire, pentru a se lua probe de catre cei de la criminalistica. Acesti caini, mai mult ca sigur, vor fi eutanasiati”, a incheiat, apoteotic, coordonatorul ASPA.

author avatar
Narcis Voica
4.650 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger