AcasăNewsCopilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, operat din nou!

Copilotul Razvan Petrescu, ranit in accidentul aviatic din Apuseni, operat din nou!

Razvan Petrescu, tanarul copilot aflat, alaturi de regretatul pilot Adrian Iovan, la mansa avionului implicat in cumplitul accident aviatic ce a avut loc in ianuarie, in Muntii Apuseni, a ajuns din nou pe mana medicilor.

Razvan a fost dus in sala de operatii, specialistii clujeni intervenind chirurgical pentru a-i rezolva o problema la piciorul stang. Procedura medicala a avut loc marti, si a implicat, potrivit stiridecluj.ro, prelevarea unei bucati de os si transplantarea acesteia pe femurul tanarului.

Nu este prima oara cand copilotul in varsta de 23 de ani este supus unei operatii la picior, Razvan Petrescu suferind leziuni grave in urma dramei aviatice din Apuseni.

Petrescu a fost copilot al aeronavei in care se aflau Iovan, studenta Aura Ion si alti patru medici. Din nefericire, pilotul Adrian Iovan si tanara studenta au pierit in tragedia din Apuseni, dupa ce avionul in care se aflau cei sapte a aterizat fortat intr-o zona montana inalta, operatiunea de salvare fiind una dificila.

Cititi si: Vesti bune: Razvan Petrescu, copilotul ranit in accidentul aviatic din Apuseni, a iesit de la Terapie Intensiva

Copilotul ranit in accidentul aviatic din Apuseni, operat a treia oara. Salvatorii au fost la spitalul din Cluj

Copilotul ranit in ACCIDENTUL AVIATIC din APUSENI, operat de doua ori intr-o zi!

author avatar
Cristina Stefan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger