AcasăNewsCorneliu Dobritoiu, despre cazul Robert Turcescu: "Totul este o mascarada"

Corneliu Dobritoiu, despre cazul Robert Turcescu: „Totul este o mascarada”

Corneliu Dobritoiu, fostul ministru al Apararii, l-a atacat in termeni duri pe jurnalistul Robert Turcescu, dupa ce acesta din urma a iesit in public si a afirmat ca este ofiter sub acoperire.

„Dupa parerea mea totul este o mascarada. Un spectacol de prost gust menit sa urmareasca altceva decat o simpla confesiune a domnului Turcescu, macinat de crize de constiinta”, a declarat Corneliu Dobritoiu, conform dcnews.ro.

Fostul ministru al Apararii sustine ca, indiferent daca informatiile sunt adevarate sau nu, iesirea lui Robert Turcescu a afectat serviciul secret respectiv, iar jurnalistul ar trebui sa raspunda in fata organelor de cercetare penala.

„Dumnealui a incalcat legea penala. Deconspirarea reprezinta incalcare a legii. Cu certitudine va trebui sa raspunda in fata organelor de cercetare penala”, a declarat Corneliu Dobritoiu.

Fostul ministru al Apararii sustine ca Robert Turcescu se putea deconspira si intr-un alt mod, fara sa genereze un scandal de presa. „Putea sa faca un autodenunt la procuror”, a spus Dobritoiu.

Concluzia pusa de acesta este ca „marturisirea lui Turcescu este parte a jocului initiat de presedintele Traian Basescu pe tema ofiterului acoperit. Probabil domnul Turcescu va fi cel care il va deconspira pe candidatul la prezidentiale indicat de presedinte ca fiind ofiter acoperit”.

author avatar
Cristi Ionita
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger