AcasăNewsCrima in magazinul de lux al fostei nurori a lui Virgil Magureanu

Crima in magazinul de lux al fostei nurori a lui Virgil Magureanu

Loredana si Tiberiu, pe vremea cand erau fericiti

Aflata intr-o pauza de denunturi la DNA, fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, a trait joi clipe de groaza. O vanzatoare a magazinului de lux pe care il detine pe Calea Victoriei a fost ucisa de fostul iubit.

Loredana si Tiberiu, pe vremea cand erau fericiti

Barbatul, Tiberiu Crampei, a venit inca de dimineata la magazinul la care fosta lui iubita, Loredana, lucra ca vanzatoare si a atacat-o cu un cutit. In magazinul de lux de pe Calea Victoriei se mai afla o vanzatoare care, auzind tipetele Loredanei, s-a speriat si s-a ascuns in depozit. “Salveaza-ma ca ma omoara” striga disperata Loredana.

“Daca nu o sa fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru ca o sa te omor”

Dupa odioasa fapta, Crampei a disparut de la locul crimei, lasandu-si victima intr-o balta de sange. Insa nu a plecat prea departe. Dupa ce se-a schimbat hainele, fostul iubit al Loredanei a revenit la locul groazei, spionandu-i de la cateva sute de metri pe criminalistii sositi in urma apelurilor disperate la 112. In momentul in care o politista l-a recunoscut si a vrut sa-l legitimeze, barbatul a luat-o la fuga, facandu-se, la un momendat, nevazut intr-un gang. In cele din urma, politistii l-au prins si l-au incatusat. Povestea Loredanei si a lui Tiberiu era cunoscuta de mai multi apropiati ai vanzatoarei, Alina Petre declarand ca „a facut mai multe plangeri pentru hartuire si amenintare, de cand s-au despartiti o cauta, de doua ori a venit la magazin in stare de ebrietate dar nu a facut scandal, ii dadea mesaje in care ii spunea <<Daca nu o sa fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru ca o sa te omor>>”. O apropiata a femeii a declarat si ea ca cei doi erau impreuna de anul trecut, iar barbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a amenintat-o in repetate randuri ca o omoara si pe ea si pe baiatul ei in varsta de sapte ani, si o urmarea frecvent stand prin fata magazinului la diferite ore ale zile purtand o sapca pe cap.

author avatar
National
581 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger