AcasăNewsCristian Cioaca, patru ani si patru luni de inchisoare

Cristian Cioaca, patru ani si patru luni de inchisoare

Cristian Cioaca a fost condamnat, miercuri, la patru ani si patru luni de inchisoare cu executare, pentru violarea corespondentei sotiei sale Elodia Ghinescu.

Decizia Tribunalului Brasov este definitiva. Initial, Cioaca fusese condamnat la numai doi ani de inchisoare pentru violarea corespondentei Elodiei Ghinescu.

Conform evz.ro, Cioaca este deja incarcerat la Penitenciarul Colibasi, dupa ce a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare pentru uciderea sotiei sale, Elodia Ghinescu, care a disparut in urma cu circa sapte ani.

Initial, Cioaca fusese condamnat la 22 de ani de inchisoare, pentru crima, insa magistratii de la Curtea de Apel Pitesti au decis sa-l incadreze pe Cioaca la lovituri cauzatoare de moarte si atunci fostul politist a primit „doar” 15 ani si opt luni de inchisoare.

Cioaca a fost condamnat la plata unor daune de 380.000 de euro. 250.000 de euro ar trebui sa plateasca familiei Elodiei Ghinescu, iar 130.000 de euro fiului sau, Cioaca fiind decazut din drepturile parintesti.

author avatar
Cristi Ionita
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger