AcasăNewsCristian Pavel, director al Tursib, gasit spanzurat!

Cristian Pavel, director al Tursib, gasit spanzurat!

Directorul adjunct al Tursib, societate locala de transport in comun, a fost gasit fara suflare, in locuinta parintilor sai.

Cumplita descoperire care i-a socat pe apropiatii si cunoscutii lui Cristian Pavel a fost facuta chiar de catre membrii familiei acestuia, miercuri dimineata. Barbatul a fost gasit spanzurat, in interiorul unui imobilul din Sibiu ce apartine parintilor sai.

Au fost anuntat oamenii legii, care au ajuns la locul tragediei, pentru a face cercetarile menite sa scoata la iveala cauzele decesului barbatului in varsta de 54 de ani. Anchetatorii par sa mearga exclusiv pe varianta unui gest extrem, mai exact a unei sinucideri. „Pana in momentul de fata nu avem suspiciune de omor, deci se confirma faptul ca este o sinucidere”, a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu, citat de Tribuna.

Trupul fara viata al directorului a fost preluat pentru a fi dus la autopsie, rezultatul expertizei realizate de medicii legisti fiind concludent in acest caz.

In urma barbatului raman, insa, multe intrebari fara raspuns. Pana la acest moment nimeni nu pare sa stie ce anume l-ar fi putut impinge pe barbatul care ocupa functia de director adjunct al societatii de transport amintite sa isi ia zilele.

Presa locala noteaza ca Gheorghe Cristian Pavel si sotia sa,  Anita Pavel, consilier sibian din partea FDGR, ar avea o relatie apropiata cu familia prezidentiala, cei doi participand si la petrecerea restransa organizata la finele anului trecut, la Sibiu, de catre Klaus Iohannis, dupa victoria in alegerile pentru prima functie in stat.

sursa foto: tribuna.ro

1.324 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger